2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kertészeti bemutató Sopronban
Kertészeti bemutató Sopronban PDF Nyomtatás E-mail

Március 30-április 1-ig a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban háromnapos közös rendezvényünk volt a Lippai János Kertészeti Szakképző Iskolával együttesen, ahol virágkiállítás, kötészeti verseny és vársár keretében kicsiben (kb. 20 m2-en) bemutattuk a nagyközönségnek, hogyan lehet természetes környezetünket szépen berendezni, illetve mennyire fontos azt óvni, szépíteni.

Olvashatóan felhívtuk a figyelmet a Bibliában 1Móz 2:15 versére: „És vette az Úr Isten az embert és helyezte azt az éden kertjébe, hogy művelje és őrizze azt", mivel sajnos a mai napig nem úgy gondozzuk a természet világát, ahogy Isten elvárná, mindannyiunk javára és áldására. A természet egyensúlyát veszélyeztető gondatlanság talaj-, víz- és levegőszennyeződést von maga után.

Havonta megrendezésre kerülő rendezvénysorozatunkba bevonjuk a Soproni Városszépítő Egyesületet, a Gyermek- és Ifjúsági Központot és a Castanea Környezetvédelmi Egyesületet. A legutóbbi bemutatónkat is több százan tekintették meg, melyről a vendégkönyvi bejegyzések tanúsága szerint elismerően nyilatkoztak.

 

Horváth Sándor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista