2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Házi bibliakör Kecskeméten
Házi bibliakör Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

hazi_bibliakor_kecskemeten_p1080439A Bibliai Szabadegyetemmel párhuzamosan indítottuk el elsősorban a vendégek részére a péntek esti bibliai sorozatot másfél évvel ezelőtt. Az első negyedévben a kecskeméti gyülekezetben tartottuk az összejöveteleket, de olyan kevesen voltunk, hogy inkább átszerveztük 2012. év elején házi bibliakörre.

Először a Krisztus példázatai könyvet vettük át, majd a szabadegyetemen felvetődött kérdések köréből tartottunk beszélgetéseket. Ezt követte a Tízparancsolat átvétele hétről hétre. Két vendégünk is felajánlotta, hogy nála jöjjünk össze, így már négy helyszínen tarthattuk meg a szombat kezdő alkalmakat, melyeken 10-15-en vagyunk, 5-7 vendég állandó résztvevő és aktívan bekapcsolódik a beszélgetésekbe.

hazi_bibliakor_kecskemeten_p1080387Január 25-én az 50. alkalomra készültünk, melyre dr. Tokics Imre lelkész testvért hívtuk meg. A vendégek kérésére a teremtés vagy darwinizmus témájában hallgathattunk meg átfogó előadást-beszélgetést.

Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy igazi közösségé formálódhattunk péntek esténként, amikor 6 órától fél 9-ig együtt lehetünk olyan embertársainkkal, akik velünk együtt keresik Jézust és kutatják a Szentírást.

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista