2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztény Művészeti Estek a Terézvárosi Gyülekezetben
Keresztény Művészeti Estek a Terézvárosi Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

bp-a_-_hirek_kzst_est_201320-20goldmark20korusA Terézvárosi Gyülekezet a Keresztény Művészeti Estek keretében fogadta az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem Goldmark kórusát, melyet Ádám Mária karnagy vezetett; továbbá főkántorokat és szólistákat, akik jótékonysági koncert keretében a keresztény-zsidó párbeszéd javára énekkel és zenével kedveskedtek a hallgatóságnak. A műsor mottója így hangzott: „Az egész Föld örömmel énekeljen az Úrnak!" (Zsolt 100:1). A vendéglátó gyülekezet énekkara is részt vett a programban, Oláh Gábor vezetésével.

A programot dr. Szécsi József, a Keresztény-Zsidó Társaság főtitkára állította össze, aki szép hangjával meg is örvendeztette a hallgatóságot.

bp-a_-_hirek_kzst_est_2013_06Jelen volt a Hetednapi Adventista Egyház elnöke, Ócsai Tamás, valamint egyházunk Zsidó Baráti Társaság képviselője, dr. Tokics Imre, akik szóltak az egybegyűlt közönséghez. Igei gondolatokat dr. Szigeti Jenő testvér mondott, hangsúlyozva: „csak Isten közelében képes az ember elcsendesedni és az emberi kapcsolatokat építeni".

A Székely Bertalan utcai gyülekezet kápolnája megtelt vendégekkel, akik kifejezték, mennyire örülnek, hogy részt vehettek e meghitt programon.

 

(TINÉ)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista