2024. május 15. Szerda
Napnyugta: 20:15
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kárpátaljai ifjúsági misszió
Kárpátaljai ifjúsági misszió PDF Nyomtatás E-mail

adra_tamogatas_-_img_33522012 decemberében több magyarországi fiatallal, a helyi lelkésszel és a kárpátaljai fiatalokkal karöltve beregszászi és nagyberegi családoknak vittünk karácsonyi ajándékokat.

Az ADRA támogatásával ruhákat, tisztálkodási szereket, játékokat és tartós élelmiszer csomagokat osztottunk ki hat családnak. A családok egytől egyig nehéz körülmények között élnek, és nagyon hálásak voltak a segítségért. Az egyik családban a családfenntartók a két rokkant nagyszülő mellett három állami gondozott kislányt nevelnek. Egy másik családban súlyosan beteg, feltehetően autista kislányt nevelnek nagy szegénységben. Az édesanya elmondta, hogy hálásak az adományért, hiszen reggel azért imádkoztak, hogy legyen mit enniük, ha nem viszünk nekik ennivalót, akkor három napig éheztek volna. Emellett meglátogattunk több egyedül élő, idős nénit is, akik az ajándék mellett hálásak voltak, hogy fiatalok gondolnak rájuk, beszélgetnek velük. Isten megáldotta a munkánkat és az adományokat oda vihettük, ahol a legnagyobb szükség volt rájuk

adra_tamogatas_-_img_3335Köszönjük az eddigi támogatást, amely nélkül nem juthattunk volna el ezekhez a családokhoz, és továbbra is várjuk a nagylelkű felajánlásokat.

 

Túri Klaudia

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista