2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ADRA 1%-os felajánlás
ADRA 1%-os felajánlás PDF Nyomtatás E-mail

logoKedves Testvérek!

Szeretettel kérünk Benneteket, hogy a személyi jövedelemadótok 1%-val idén is támogassátok az ADRA Alapítvány munkáját. Az így felajánlott összeget az ADRA Alapítvány a hátrányos helyzetű embertársaink, krízishelyzetbe került családok, árva gyermekek valamint a katasztrófa sújtotta települések lakóinak megsegítésére használja fel.

Az ADRA vezetősége ezúttal is szeretne köszönetet mondani minden kedves eddigi felajánlónak. Kérünk, hogy az 1%-os bevallások idején idén se feledkezzetek meg az ADRA Alapítványról. 1%-od életeket menthet!

FELHÍVÁS!

ADRA - Mentsünk meg egy életet! Változtassuk meg a világot!

Az ADRA Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány támogatottjai nevében nagy szeretettel kér, hogy személyi jövedelemadód (SZJA) 1%-áról rendelkezz az alábbi adószám megjelölésével:

19661414-1-42

A Hetednapi Adventista Egyház Szeretetszolgálataként egyházunkon belül és kívül is nagyon sok feladatunk van, mert egyre több a bajba jutott család! Katasztrófahelyzetekben pedig azonnal indulnunk kell, hogy életeket és értékeket mentsünk! Köszönjük szépen, hogy az ADRA javára döntesz, és erre bátorítod ismerőseidet és barátaidat is!


ADRA Iroda

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista