2024. május 15. Szerda
Napnyugta: 20:15
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hongkongi testvérek szolgálata Budapesten
Hongkongi testvérek szolgálata Budapesten PDF Nyomtatás E-mail

terry_tsui_testver_eloadasa 2013. február 14. és 25. között Terry Tsui lelkész testvérünk és felesége, Linda szolgált Budapesten a kínai gyülekezetalapítást erősítve.

Terry testvér a Kínai Unió Globális Evangelizáció Osztályának vezetője. Ez az osztály elsősorban azzal foglalkozik, hogy a Kínán kívül élő mintegy 70 millió kínai embert megszólítsa Jézus evangéliumával. Terry testvér volt az első, akivel kapcsolatba léptünk azzal a vággyal, hogy missziómunkát végezzünk a budapesti kínai lakosság körében. Ennek eredményeként került Magyarországra az a kínai házaspár, akik már fél éve dolgoznak itt. Most Terry testvér is Budapestre látogatott.

lucy_keresztsege

Három különböző helyszínen tartott evangelizációs előadásokat kínaiul, amit az utolsó estén egy keresztség tetőzött be. Liu Qin (Lucy) testvérnő adta át életét Jézusnak a rákoscsabai gyülekezetben, aki már a második gyümölcse ennek a missziónak. Terry testvér végezte a keresztelés szolgálatát is, és az alkalmat Linda Tsui kínai nyelvű énekszolgálata tette még ünnepélyesebbé.

Terry testvér nemcsak a kínaiaknak szólta Isten Igéjét, hanem február 23-án, szombaton a józsefvárosi gyülekezetben a magyaroknak is. Az áldásos igehirdetést és délután a Kínai Unió missziós tapasztalatait Horváth Péter lelkésztestvérünk fordította angolról magyarra.

koszonetmondas

A Tsui házaspár látogatása nemcsak az előadásaik miatt volt áldásos, hanem a kínai misszió megalapozását is elősegítette. A Dunamelléki Egyházterület elnökségével folytatott hosszú megbeszélésünk során új, hosszú távú terveket fektettünk le, törekedve arra, hogy szorosabban és még szervezettebben dolgozhassunk együtt. Terry testvér valóban Isten időzítése szerint érkezett. Sok nehézséggel néztünk szembe az elmúlt fél évben, de bízunk az ígéretben, hogy „akik könnyhullatással vetnek, vigadozással aratnak majd" (Zsolt 126:5). Kérünk, hogy Ti is imádkozzatok ennek a beteljesüléséért!

 

Torres-Rinkó Marietta

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista