2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow TöltŐ Nagykanizsán
TöltŐ Nagykanizsán PDF Nyomtatás E-mail

tolto_nagykanizsan_877_nIsmét egy fergeteges programnak lehettünk részesei. A 2013. február 8-10. között megrendezett ifjúsági hétvége Nagykanizsán igazi feltöltődést nyújtott lelkileg és testileg is. A rendezvényen Ambrus András szolgált, aki a szeretet fontosságát emelte ki.

Meg tudjuk fogalmazni mi az igazi szeretet? Hogyan ismerjük fel, ha társunk szeret minket? Az áhítatok interaktívan zajlottak. Ez nagy sikert aratott ismerkedőink körében is. Péntek este egy izgalmas lelki akadálypályán mentük végig, ahol mécsesek világították az utat. Az állomáspontokhoz érkezve egy-egy hibánkkal szembesülhettünk, mint mohóság, harag vagy képmutatás. A napot szeretetkörrel zártuk le.

tolto_nagykanizsan_412_nMásnap reggel néhány szorgos ember segített kenyeret kenni, amit a hajléktalanoknak osztottak szét testvéreink. Vidám dicsőítő énekkel csalogattuk be imaházunk ajtaján az embereket. A nap folytatásaként különböző színes közösségi órákon vehettünk részt, illetve délután nekivágtunk a városnak, hogy szebbé varázsoljuk a járókelők napját. Nem állított meg minket a hó és hideg sem! :)

Este aztán eljött a mozgás ideje. Sorversenyt játszottunk, majd a röplabdázást és a focizást élveztük közösen! :) Miután megtornásztattuk izmainkat, várt minket az ínycsiklandó vacsora.

„Csomó új emberrel megismerkedtem, sok arccal beszélgettem, nem unatkoztam, bár kibírtam volna még veletek 1 hétig" - írták emlékkönyvünkbe.

tolto_nagykanizsan_842_nTényleg volt bőven lehetőség beszélgetésre, ismerkedésre. A szombat esti teaház igazán különlegesre sikeredett. Miközben ízlelhettük a 4 évszak ízt (tél: fahéjas-alma, nyár: dinnye, tavasz: citromfű, ősz: csipkebogyó), Antonio Vivaldi Négy évszak című hegedűversenyének kellemes dallama csengett fülünkben.

A program végére megtanulhattuk, hogy a szeretet: cselekvő, tudatos, mások és saját fejlődésünket is szolgálja.

Nagyon áldásos hétvégén lehetünk túl, amiért hálásak vagyunk elsősorban Istennek. Köszönet a nagykanizsai ifjúságnak, a gyülekezetnek és támogatóinknak: az ASI Hungary-nek, valamint az 1301. sz. Négylevelű Fa Cserkészcsapatnak.

 

Várnagy Anna

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista