2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Női szolgálatok napja Székesfehérváron
Női szolgálatok napja Székesfehérváron PDF Nyomtatás E-mail

noi_imanap_szekesfehervaron_dsc00096 Március első verőfényes szombatja különleges lelki feltöltődést nyújtott Székesfehérváron. A Női Szolgálatok Napja még új keletű dolog gyülekezeteinkben, pedig a tagságunk többségét nők alkotják.

Mit is adott nekünk ez a szombat? Befelé tekintést, hiterősítő, biztató példákat és a délutáni kreatív istentiszteleten sokszínű imádkozást.

Csergedi-Nagy Éva a délelőtti prédikációban különleges hiterősítő pirulákat ajánlott, mint például a megpróbáltatást, a türelmet, a hálaadást, a bizalmat különböző női bibliai hithősök életén keresztül.

noi_imanap_szekesfehervaron_dsc00094A klasszikussá vált Jób példája aktualizálva közelebb került hozzánk, és komoly, mély mondanivalót tolmácsolt napjaink embere felé. Megláthattuk, hogy habár érhetnek katasztrófák az életben, Isten akkor is ott van a közelünkben, hogy segítsen. Talán így tud erősödni a hitünk, még ha nem is értjük a miérteket.

A finom, ízletes közös ebéd után egy beszélgetéses imaalkalom következett Gyürüsné Pannika és Éva vezetésével, amin senki nem aludt el.

Elmondhatta mindenki, hogy miért hálás, kis csoportokban imádkoztunk egymásért, a kéréseinkért, bűneinket elcsendesülve vallhattuk meg Istennek, majd dicsőítettük Őt énekkel, tapasztalatokkal. Végül a másokért felajánlott közbenjárói imával zártuk. Búcsúzóul cetliken kihúztuk egymás nevét, hogy az elkövetkezendő 2 hétben a másikért fohászkodjunk. Másfél óra után felfrissülve, feltöltekezve éreztük magunkat.

Máskor is szükségünk lesz ilyen dinamikus, hitünket megújító szombatra!

 

Koháriné Pásztor Betti

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista