2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Idegenként léptem be, barátként távoztam…
Idegenként léptem be, barátként távoztam… PDF Nyomtatás E-mail

egeszseg_expo_kepzes_img_7288Tegyük fel, hogy belépsz az ajtón. Senkit nem ismersz. Gyanakodva fogadtad a hirdetést. Miért is mennék el? Mit akarnak ott velem? Mégis eljöttél. Mosolyogva fogadnak; vérnyomás, BMI, tesztek, nyakmasszírozás és kedves kérdések. Mire a 8-dik emberhez érsz, látod, hogy ők különlegesek. Többet szeretnél tudni róluk...

Így kezdődött Budapesten az újbudai gyülekezeti teremben az ESZO által szervezett Egészség Expo képzés, 2013. március 10-én. Több mint 60 fő, az ország minden részéből, megtapasztalta élőben, milyen az utcáról belépni idegenként és barátként távozni. Aki ott volt, látta, miként lehet expos csapatot szervezni, előadók nélkül is. A közös kiértékelő szakaszban megfogalmazódott az az igény, hogy minden körzetben legyen legalább egy gyülekezet, amelyik reményközponttá, életmódbázissá válik, és rendszeresen megnyitja kapuit a lakosok előtt. Az ESZO új expo panelsorozatot készített, amely megfelel a mai kor követelményeinek. 

egeszseg_expo_kepzes_img_7309A Generál Konferencia elnöke külön felhívásban kérte a világ adventista egészségügyi vezetőit, hogy a misszióban adják meg azt a segítséget, amit az elődeink megjövendöltek. Evangelizáljunk a személyes kapcsolat erejével, prédikációk nélkül is.

 

(ESZO)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista