2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Emberek, akik megváltoztatják a világot
Emberek, akik megváltoztatják a világot PDF Nyomtatás E-mail

adventista_egeszsegugyi_konf_img_7700„Nem az a fontos, mire vagy képes, hanem hogy mennyire engeded Istennek megmutatni, hogy Ő képes... Ti vagytok a legbefolyásosabb adventisták a társadalomban. Kevés olyan ember van, akikben alapból bíznak. Van szavatok, ismeritek a Gyógyítót, legyen a munkátok a misszió. Változtassátok meg a világot!"

Ezekkel a gondolatokkal kezdődött meg az Adventista Orvosok és Gyógyszerészek Konferenciája március 9-én Budapesten, a Szüret utcai gyülekezetben. Dr. Ősz-Farkas Ernő ESZO vezető igehirdetése után dr. Gáspár Róbert és dr. Nagy András tartottak egy-egy szakmai előadást.  Az előadásokat követő megbeszélésen három kérdésre keresték a választ a résztvevők: (1) Mit tehet ma egy adventista orvos vagy gyógyszerész az evangéliumért?; (2) Hogyan segíthetnek szakembereink az egészség expok szervezésében, a gyülekezetek befolyási központokká való átalakulásában?; (3) Hogyan lehetne minél több adventista fiatalt arra ösztönözni, hogy egészségügyi pályát válasszanak, és megértsék a természetes misszió elvét (a missziónk a munkánk és a munkánk a missziónk)?

adventista_egeszsegugyi_konf_img_7674A válaszokkal reméljük találkozni fognak azok is, akik nem lehettek jelen a konferencián...

 

(ESZO)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista