2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Evangélium határok nélkül
Evangélium határok nélkül PDF Nyomtatás E-mail

evangelium_hatarok_nelkul_p10100682013. március 18-24. között, hétfőtől vasárnapig, minden este 5 órai kezdettel evangelizációs sorozatot tartott a Gáborjáni Gyülekezet. Gábor Demeter marosvásárhelyi testvérünk tartotta az előadásokat. Minden este mélyebbre szántott az Ige és a hallgatók szívének talaján. Elmondta, hogy az evangélium minden ember szívét képes megváltoztatni, még a legnagyobb bűnösét is.

Az előadások előtt és után Erdélyből, Bihardiószegről érkezett testvéreink szolgáltak énekekkel, versekkel, bizonyságtételekkel. Többen elmondták, hogyan hozta ki őket az Úr életük mocsarából, és hogyan adott nekik új szívet és életet. A Bojti Gyülekezet tagjai is támogattak bennünket jelenlétükkel. Szombaton délután a Geszti Gyülekezet tagjai is vendégeink voltak. Minden este megtelt az imaházunk testvérekkel, barátkozókkal, református és baptista vendégekkel. Köztünk volt, több alkalommal is a szomszéd falu református lelkipásztora, aki méltatta evangelizációs törekvéseinket és Demeter testvérnek könyvajándékot is adott.

evangelium_hatarok_nelkul_p1010070Istené a dicsőség mindenért. Hisszük, hogy ezek a felejthetetlen esték gyülekezeti tagjainkat és vendégeinket is tűzbe hozták, hogy az evangélium Bihar térségében felekezeti, nemzetiségi határok nélkül terjedjen mindaddig, míg el nem jön Urunk.

 

F. A.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista