2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egy nap az internetről, a misszióról
Egy nap az internetről, a misszióról PDF Nyomtatás E-mail

lifeconnect_nap_5922013. április 13-án, Pécelen ifjúsági találkozót és LIFEconnect napot tartottunk. Alkalmunkat a helyi gyülekezet szolgálatkészsége is különlegessé tette: sok ének, gyermektörténet után csoportokban beszéltük át az aktuális szombatiskolai leckét.

Kovács-Bíró János üzenete Jézusról és legújabb eszközéről szólt: az internetről. Ahogy Péter a csodálatos halfogást megelőzően kételkedett a sikerben és a szokatlan módszerben (Nappal halat fogni? Ugyan, kérem...), mi is sokszor így teszünk. De megtanultuk, hogy Isten képes a misszió eszközévé tenni a „nem keresztény" találmányokat is. Például Pál apostol a rómaiak által kikövezett úthálózatot használta az Ige elterjesztésére. „Te mire használod hálózatodat?" - misszióterületünk a facebookon/interneten kialakult ismerősi hálónk is.

lifeconnect_nap_220A délelőtt során megtelt terem délutánra ugyan szellősebb lett, de még így is elég sok érdeklődő maradt, akik kíváncsiak voltak a folytatásra. A kettőkor megkezdett program a LIFEconnect céljairól, módszereiről szólt; sok játék, vidámság jellemezte a hangulatot. A nap végén tizenöten jelezték, hogy szeretnének digitális misszionáriusok lenni.

___________________________________ 

Mi a LIFEconnect? - „Egy online közösség, melynek célja, hogy olyan helyet teremtsen meg, ahol az emberek felfedezhetik együtt az életet, ötleteket és történeteket oszthatnak meg, megvitathatják kedvenc témáikat, és ihletet kaphatnak a lelki növekedéshez."

Digitális misszionárius: olyan önkéntes, aki szívesen vállalja, hogy közös erőfeszítéssel, a LIFEconnect program keretében dolgozik Isten ügyéért. 

Amennyiben a program felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot! www.facebook.com/lifeconnect.hu; Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 

AK

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista