2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Könyvbemutató
Könyvbemutató PDF Nyomtatás E-mail

konyvbemutato_-_menedekvarosok_-_boritoDr. Tokics Imre: A menedékvárosok című könyvét mutatta be a Magyar Hebraisztikai Társaság 2013. április 10-én az ELTE Tanári Klubjában, Budapesten. A kötetet dr. Karasszon István egyetemi tanár ismertette, a Károli Gáspár Református Egyetem Ószövetségi Tanszékének vezetője. „A monográfia igen érdekes és értékes kutatás eredménye, melyben egy fontos ószövetségi intézmény - a menedékvárosok - történetének vizsgálatát olvashatja el a kedves olvasó. A szerző azt sugallja, hogy nem véletlenül érdeklődik eme több ezer éves intézmény iránt, mivel úgy gondolja, kutatása eligazítást adhat számos mai társadalmi probléma megoldásában."

A publikáció 2012-ben jelent meg az Adventista Teológiai Főiskola és az Országos Rabbiképző Zsidó Egyetem közös kiadásában. Megjelenését követően néhány hét alatt több száz fogyott el. (A könyv korlátozott példányban lett kiadva.)

A könyvbemutatón jelent volt a szerző, dr. Tokics Imre, aki tagja a Magyar Hebraisztikai Társaságnak és több más tudományos társaságnak úgy hazánkban, mint külföldön. 

A menedékváros c. könyv megrendelhető:

Adventista Teológiai Főiskola
Postacím: 2119 Pécel, Ráday u. 12.
Kormos Ágnes - E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Tel.: 06-28/547-295 vagy mobilszám: 06-30-664-3000

Ára: 1500 Ft

 

(TINÉ)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista