2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Újra megtelt a keresztelő-medence
Újra megtelt a keresztelő-medence PDF Nyomtatás E-mail

„De akik az Úrban bíznak, erejök megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!" (Ézs 40:31).

keresztseg_bekescsaban_ketegyhazarol_dscf05152013. március 16. - A Kétegyházi Adventista Gyülekezet számára nagy jelentőséggel bírt ez a nap, hiszen hét drága lélek úgy döntött, hogy szövetségi kapcsolatra lép Jézus Krisztussal. Igazán megható volt látni, ahogy a békéscsabai imaházban a keresztelendők: id. Gábor István, Gábor Gábor, Gábor Zsuzsa, ifj. Gábor István és Gábor Mária fehér ruhában várakoztak a bemerítésre, az Úrral való szövetségkötésre. Mindannyian tudták, hogy életük legfontosabb döntését hozták meg, mi pedig hálásak és boldogok voltunk, hogy szemtanúi lehettünk e csodás eseménynek.

keresztseg_bekescsaban_ketegyhazarol_dscf0779Az Igét Bicskei Róbert lelkész szólta. A kétegyházi testvérek szolgálata, valamint a Békéscsabai Gyülekezet énekkara és a további vers- és zeneszolgálatok tették felemelővé az ünnepélyes alkalmat. Az alámerítést Bicskei testvér, a Kétegyházi Gyülekezet lelkésze és Marik András, a gyülekezet presbitere végezte. Gábor Zsuzsanna és Kovács Béla testvérek pedig hitvallással csatlakoztak az Úr Jézus Krisztushoz, így lettek a Kétegyházi Gyülekezet tagjai.

Gyülekezetünk számára rendkívül nagy jelentőségű volt ez a nap, hiszen imáink meghallgatásra találtak. Hosszú évek után, most újra szaporodott gyülekezetünk hét kedves lélekkel. Mindezért Istennek legyen hála!

 

Rákócziné Tripon Emese

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista