2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ének-zenei és tapasztalati nap Hajdúböszörményben
Ének-zenei és tapasztalati nap Hajdúböszörményben PDF Nyomtatás E-mail

enek-zenei_es_tapasztalati_nap_hbosziben_dsc_0010_resize2013. május 4-én, szombaton, a Hajdúböszörményi Gyülekezet szervezésében már második alkalommal került sor ilyen együttlétre. Az egész napos alkalmon nagyon sok ének, zene és tapasztalat hangzott el, melyek lelkileg igen felemelőek voltak.

A közel háromszáz résztvevő a környező települések gyülekezeteiből (Debrecen, Józsa, Balmazújváros), az ország távolabbi településeiről (Szegedtől Egerig), és a határon túlról (Erdélyből, Lengyelországból és Németországból) is érkeztek Istent dicsőíteni. A gyülekezeteink tagjain kívül a helyi baptista gyülekezetből, a Keresztény Advent Közösségből és a Reform Adventista Közösségből is voltak résztvevők.

Az igei gondolatokban Szőllősi Árpád egyházterületi pénztáros és Szilasi Zoltán gyülekezeti lelkész vezetett minket. A nap mottója: „Isten szeretete" volt.

enek-zenei_es_tapasztalati_nap_hbosziben_dsc_0057_resizeCsodálatos volt hallani a sokszínű és változatos hangszereket, mint: különböző fúvós hangszerek, mandolin, bendzsó, harmonika, gitár, hárfa, hegedű, zongora. A felcsendülő énekek ennyi ember ajkáról, egy pici ízelítőt adtak, milyen lesz majd a mennyei kórusban énekelni! Mindannyiunk számára nagyon áldásos és felemelő volt az egész nap.

Minden alkalommal úgy búcsúzunk el ezekről az alkalmakról, hogy találkozunk a következő ilyen rendezvényen, így bízunk benne, hogy a következő években is meg tudjuk rendezni az ének-zenei és tapasztalati napunkat!

 

B. F.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista