2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A legjobb, ami történhet!
A legjobb, ami történhet! PDF Nyomtatás E-mail

dscn5770 Nagy izgalommal érkezett meg június 8-án, szombat reggel az az öt személy, akik elhatározták, hogy megkeresztelkednek, és a Pécsi, illetve a Hidasi Gyülekezetek tagjai lesznek. Bátorításul azt mondtam nekik, hogy „ma a legjobb történik veletek, ami egy emberrel történhet", és Isten ezt be is bizonyította.

Csizmadia Róbert, a Pécsi Gyülekezet lelkésze az Igéből arról beszélt, hogy csak az Istennel megélt élet az egyetlen jó választás, ahogyan erre Jézus Krisztus is példát mutatott a keresztségével.

Először Babi néni lépett a medencébe, aki a Hidasi Gyülekezet tagja lett. Ő hosszú éveken keresztül látogatta a gyülekezetet, de most értette meg, hogy teljes bizonyossága lehet a megváltásban.

Ági néni visszatalált. Fiatal korában már döntött Isten mellett, ám az élet gondjai elsodorták a gyülekezettől, de most újra itthon van, és ez élete legnagyobb öröme.

Lacit Isten mélyről hívta el és adott neki egy új lehetőséget, hogy vele együtt éljen, és mutassa be másoknak is az Ő szeretetét.

Ildikó és Tibor mint házaspár ismerték meg Isten jóságát, és együtt döntöttek úgy, hogy ezután neki tetszően szeretnék életüket leélni, és gyermeküket is ebben a hitben nevelni.

Isten áldását éreztük és tapasztaltuk egész nap. A Pécsi Gyülekezet énekkarának, az ifjúságnak és a hidasi testvéreknek a szolgálata még felemelőbbé és áldottabbá tette számunkra ezt a szép napot.

 

Ömböli Gyula, presbiter

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista