2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Véget ért Bibliai Szabadegyetem Kecskeméten
Véget ért Bibliai Szabadegyetem Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

2013.05.16._bibliai_szabadegyetem_e769vza769ro769_013Május 16-án, csütörtökön fejeződött be a Kecskeméti Kulturális Központban a két évig tartó Bibliai Szabadegyetem. Az ATF által szervezett sorozatban az Ó- és Újszövetség könyveit 60 héten keresztül, 12 előadó közreműködésével, 90-110 vendég látogatta az előadásokat.

A résztvevők közül kialakult egy bibliaköri csoport, akik péntek esténként 10-15-en hétről hétre tanulmányozták a Szentírást. A május 16-i záróelőadáson Hoffer Zoltán, a kecskeméti előadások vezetője útravalóul összefoglalta a résztvevőknek az Ó- és Újszövetség fontosabb részeit, majd felolvasta Jelenések könyve 1:3 versét: „Boldog, aki olvassa, és akik hallgatják e prófétálásnak beszédeit, és megtartják azokat, amelyek megírattak abban; mert az idő közel van." A helyi gyülekezetből Éger Izabella testvérnő erre az alkalomra írt költeménye, valamint Bognárné Manyika énekszolgálata és a Talmácsi család kiskórusa tette még ünnepélyesebbé a záróalkalmat. A szolgálatok elhangzása után Hoffer Zoltán kiosztotta az okleveleket annak a 44 résztvevőnek, akik teljesítették a Bibliai Szabadegyetem sikeres elvégzésének feltételeit.

2013.05.16._bibliai_szabadegyetem_e769vza769ro769_033Meglepetés a végére is maradt, mert a lelki táplálék után a testi táplálékról is gondoskodott a Félegyházi kenyér, akik 150 db áfonyás és baracklekváros fánkkal leptek meg bennünket. Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy a két év alatt szinte minden vendég, érdeklődő végig a hallgatónk maradt, és előadóink jóvoltából megismerhették a Biblia minden egyes könyvét, ezáltal Jézus Krisztus szeretetét, amit napról napra tapasztalhatunk is. A vendégeink nagyon sok könyvet vásároltak, és bízunk benne, hogy az elvetett mag meghozza minél több lélekben a termését. Szeptembertől pedig folytatjuk a szabadegyetem plusz előadásait.

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista