2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Együtt
Együtt PDF Nyomtatás E-mail

gyermeknap_gyomron_22013. június 2-án megtartottuk Gyömrőn hagyományos gyermeknapunkat. Ismerkedős játékkal kezdődött a nap, majd egy tanulságos történetet mondott el kis vendégeinknek Bátoriné Gy. Molnár Ildikó. Kormos Tivadar egy éneket tanított, majd Marton István Ödön sokféle hangszerrel ismertette meg a gyerekeket. A hangszerbemutató kipróbálási lehetőséggel zárult, ami nagyon népszerű lehetőségnek bizonyult. Többféle kézműves és sportprogram zajlott egyidejűleg, kinek mihez volt kedve (és milyen sorrendben). Izgalmas, mókás sorverseny zárta a délelőttöt. Három csapatban mérték össze ügyességüket a gyerekek.

Közben megfőtt a gondos testvérnők által készített bográcsos paprikás krumpli. Jóízűen költöttük el együtt az ebédet, és közben ismerkedtünk. Még sohasem beszéltem például jelnyelvtanárral - most erre adódott lehetőségem. Kiderült, hogy egy rövid ebéd ideje alatt szinte minden lényegeset megtudhatunk egymásról.

gyermeknap_gyomron_3Délután folytatódtak a kézműves és sportprogramok, és a sorverseny visszavágóját is megtartottuk. Ennek eredményhirdetésével zárult a program. Huszonnyolc gyermek számára rendeztünk tartalmas, sokszínű programot erre a vasárnapra. Azt, hogy jól érezték magukat, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy hazainduláskor néhányan elsírták magukat, vagy elbújtak, hogy még maradhassanak.

Együtt lenni - élményszerűen és épülve. Ez lehet az alapja minden szabadidős közösségi programunknak. Köszönet a segítőknek a sok munkáért, és köszönet Istennek vendégeinkért, akik együtt akartak lenni velünk ezen a napon! Újra beigazolódott: a kapcsolataink az igazi értékeink. Ezt sohasem szabad elfelejtenünk.

 

Gyarmati Gyöngyi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista