2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Ott, ahol a kis Túr siet beléje…”
„Ott, ahol a kis Túr siet beléje…” PDF Nyomtatás E-mail

ott_ahol_a_kis_tur_02Az elmúlt évben nagy sikere volt Fehérgyarmaton az utazó Biblia programnak, ahova elvittük a világot járt Biblián kívül az ATF Biblia kiállítását, a Bibliatanács kiállítását, ill. a mátészalkai múzeum Biblia-gyűjteményét. De a helyi lelkészek is segítettek a gyűjtésben.

Minden este volt egy-egy előadás a Bibliáról. De talán a legsikeresebb program a bibliai ételkóstoló és a „Biblia egészségügyi üzenete" című előadás volt. Annyira ez volt a legsikeresebb, hogy mind a vendégek, mind pedig a gyülekezet tagjai azt kérték, hogy ilyen jellegű sorozattal folytassuk a kiállítást.

ott_ahol_a_kis_tur_05Eltelt azóta több, mint egy év, és elmondhatjuk, hogy rendkívül jó kis közösség jött létre a hétről hétre megismétlődő életmód sorozat, majd az azt követő életmód klubbon.

A sorozat előadója Soósné Jeszták Andrea volt. Június 16-án tartottuk a záró alkalmat, ami nem egy ünnepség volt, nem egy bankett, hanem egy kirándulás oda, „ahol a kis Túr siet beléje, mint a gyermek anyja kebelébe...".

Túristvándi, a híres vízimalom hazáján túl található az a hely, ahol a kis Túr, mint egy vízesés ömlik bele a Tiszába. Ide ment el az életmód klub kirándulni zárásképpen.

Legalább akkora áldásban volt részünk a záró együttléten, mint év közben.

 

S. R.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista