2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Női szolgálatok napja Lovasberényben
Női szolgálatok napja Lovasberényben PDF Nyomtatás E-mail

noi_szolgalatok_napja_lovasberenyben_img_74342013. június 8-án egy nagyszerű napot töltöttünk együtt a testvérekkel. Az Igéből Gyürüs Panni testvérnő szolgált - Sámuel édesanyjának, Annának az élettörténetét elevenítette fel -, amit különböző szolgálatok vezettek fel. Közülük külön kiemelném a gyerektörténetet, ami arról szólt, hogy mennyivel jobb adni és örömet szerezni másoknak, mint kapni. És hogy ne csak beszéljünk erről, hanem gyakoroljuk is, elhatároztuk, hogy a délutáni istentisztelet után ellátogattunk a helyi idősek otthonába.

A délutáni istentisztelet alkalmával egy nagy utazáson vettünk részt. Jézus eljöveteléről beszélgettünk, és a millenniumon keresztül az újjáteremtésig mindenről, hogy milyen lesz a menny és az új életünk, ha majd eljön az Úr.

noi_szolgalatok_napja_lovasberenyben_img_7436Ahogy délelőtt megbeszéltük, az istentisztelet után elmentünk a helyi idősek otthonába egy kis örömet szerezni az ott lakóknak. A gyerekek, az ifjúság és a felnőttek szolgálatokkal készültek, és ezenkívül sütivel is megajándékoztuk az időseket. Ott maradtunk velük beszélgetni, amit nagyon jó szívvel és boldogan fogadtak. Örültek, hogy szebbé tettük a szombat délutánjukat.

Hálásak vagyunk Istennek ezért a napért, és azért, mert megáldotta az elhatározásunkat, hogy másoknak örömet szerzünk.

 

Szenes Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista