2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekünnepély a Terézvárosi Gyülekezetben
Gyermekünnepély a Terézvárosi Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

bp-a_-_gyermekunnepely_dscf1804Különleges gyermek- és anyák napi ünnepélyt tartottunk a Budapest, Székely Bertalan utcai Gyülekezetben 2013. május 25-én délután, melyen közösségünk legifjabbjai szolgáltak az Úrnak, zenével, énekkel és versekkel. A szolgálattevő gyermekek nyolc különböző hangszeren dicsérték Istent.

A gyermekek felkészítésében a szülők és gyülekezetünk tanítói: dr. Tokics Imréné, Kisgyörgy Judit, Csepecz Erzsébet, Molnár Patrícia, Szabó Lídia és Város Viktória vettek részt.

bp-a_-_gyermekunnepely_dscf1786A Terézvárosi Gyülekezet vezetősége meglepetés műsort készített a szolgálattevő gyermekeknek, szülőknek, nagyszülőknek és vendégeknek azzal, hogy a Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió előadásában megismerhette Lambinusz, az engedetlen és türelmetlen hernyó történetét, aki szerette volna tudni, mi az élet titka, Isten hogyan teremtette a pillangókat, és láthattuk, hogyan vált engedelmessé Lambinusz. A bábelőadást nagy figyelemmel kísérték a jelenlévők. A szeretetvendégség segítette a közösség építését. A programon közel negyven gyermek volt jelen.

A Terézvárosi Gyülekezetben minden szombaton délelőtt 9.30-12.00 óráig van bibliaismereti tanítás a gyermekek számára, ahová várjuk szeretettel a gyermekeket.

 

(TINÉ)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista