2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Segít7ek Gyömrőn
Segít7ek Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

segit7ek_gyomron_img_43342013-ban ismét megrendezésre került Gyömrő városában, immáron harmadik alkalommal, a Segít7ek tábor önkéntes fiatalok részvételével, akik örömmel dolgoznak a közösség építése érdekében. Fiatalok, akik szívesen segítenek másokon és nem tétováznak, ha kihívással találkoznak.

Az idei táborban 19-en vettek részt, ahol a délelőttöket a sírkert rendbehozásával töltöttük, amivel a helyi önkormányzat bízott meg. A régi temető nagyon el van hanyagolva; mivel jelenleg nem használják, nagyon sok volt a tennivaló. Mi főként a front részen dolgoztunk, ahol az útra néző kerítést és a sírok közötti ösvényeket próbáltuk megszabadítani a bozóttól. Kesztyűt és munkaeszközöket a közterület-felelőstől kaptunk, aki elégedettségét fejezte ki kitartó munkánk láttán.

segit7ek_gyomron_img_4341Munka után finom az ebéd! Nem panaszkodhatunk, idén is kitettek magukért a gyömrői háziasszonyok, hisz ők biztosították számunkra az ebédet. Ezután a délutáni program keretében voltunk strandolni, amit felajánlott az önkormányzat, voltunk kalandparkban és lovagolni. Természetesen a sport sem maradt el. Minden reggel tornával kezdtünk, hogy jól induljon a nap, és napközben a fiúk - ha tehették és volt szabadidejük - fociztak, míg a többiek pingpongoztak.

A hetet úgy zártuk, hogy köszönetünket nyilvánítottuk a város felé a lehetőségért és minden olyan cég felé, aki támogatta a tábort. Így lehetőségünk volt bemutatni mindazon dicsőítő énekeinket, amit a tábor alatt, munka vagy játék közben lelkesen énekeltünk. Természetesen Isten Igéjét sem hanyagoltuk el. Az áhítatok alkalmával egész héten arra a kérdésre kerestük a választ, hogy miért vagyunk ezen a földön? Mi az élet értelme? Így Szilvási András lelkész a város felé is közvetítette a Biblia üzenetét ebben a témakörben.

Hálásak vagyunk Istennek az új barátokért, a szolgálat lehetőségéért, hogy tehettünk másokért és minden Ő áldásaiért, amit elvehettünk kezéből ezen a héten.

 

Székely Edmond

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista