2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Adventisták Hidasért
Adventisták Hidasért PDF Nyomtatás E-mail

Segít7ek és ruhabörze Hidason

adventistak_hidasert_-_segit7ek_2Egyedülálló programot szervezett a Hetednapi Adventista Egyház Hidasi Gyülekezete július 7-től 13-ig Hidason. A Segít7ek táborba közelebbről-távolabbról érkeztek az adventista fiatalok azért, hogy valami szépet, valami értékeset teremtsenek a településen. A tábor első napján a szorgos kezek a falu minden utcájában összeszedték a szemetet, a második naptól kezdve pedig az óvoda udvari fajátékait varázsolták újjá. Három nap szorgalmas munkával sikerült szépen lecsiszolni és lefesteni a játékokat, sőt még két kopjafa felújítására is volt idő.

A fiatalok szabadidejükben sokat játszottak és a közeli strandot is meglátogatták, reggel és este bibliai áhítatokat hallgattak és rengeteget énekeltek. A tábor megkoronázásaképp szombat este egy keresztény könnyűzenei koncertet tartottak a Kultúrparkban, ahol azt is elmondták, hogy miért szeretnek önkéntes munkát végezni.

adventistak_hidasert_-_segit7ek_1A tábor résztvevői mindannyian nagyszerű élményekkel tértek haza, és azzal a jó érzéssel, hogy valami szép született a kezük nyomán. A tábor szervezői köszönetet mondanak dr. Szelle Tibor polgármester úrnak és az önkormányzat dolgozóinak a munka során nyújtott rengeteg segítségért, illetve a Hidasi Hangutánzók énekes pacsirtáinak, hogy énekükkel emelték a koncert színvonalát.

Az Adventista Gyülekezet tagjai a nyár további részében sem voltak tétlenek. A tavaly decemberi ruhabörze után augusztus 14-én ismét turkálót rendeztek. A ruhák és cipők ingyen elvihetők voltak, a befolyt önkéntes adományokat a gyülekezet jótékony célra fordítja. A ruhabörze mellett kézműves foglalkozás színesítette a programot, a betérő vendégek belekóstolhattak a papírkosárfonás rejtelmeibe. A következő hasonló rendezvény szeptember 11-én szerdán 13 órától lesz a gyülekezetben (Hidas, Kossuth u. 119.), ahol ismét lesz papírkosárfonás kezdőknek és középhaladóknak is. A gyülekezet tagjai szeretettel várnak mindenkit!

 

J. Zs.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista