2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow 4 korosztály, 1 keresztség
4 korosztály, 1 keresztség PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_bekescsaban_-_4_korosztaly_dscf5656Egy tinédzser lány, egy családapa, egy középkorú hölgy és egy idős férfi léptek június 22-én a Békéscsabai Gyülekezet keresztelő-medencéjébe. Más korosztály, más kihívások, más örömök, más tapasztalatok, de egy biztosan közös bennük: megérezték Isten szeretetét és hívó szavára igennel válaszoltak, megvallva Uruknak Jézust.

Noémi már fiatalon eldöntötte, családja pozitív példáját látva ebben, hogy keresztényként akarja leélni az életét. István néhány éve került a gyülekezetbe, minden bibliai tanításnak pontosan utánajárt, érdeklődött, olvasott, kutatott, majd miután mindenről megbizonyosodott, átadta az életét Krisztusnak. Margitka hívő férje példáját követte, amikor a keresztség mellett döntött. A 82 éves Pista bácsi pedig, aki évtizedek óta hűségesen járt szombatról szombatra a gyülekezetbe, most látta elérkezettnek az időt, hogy szövetséget kössön keresztség által Jézussal.

keresztseg_bekescsaban_-_4_korosztaly_dscf5668A gyülekezet határtalanul boldog volt ezen a nem mindennapi alkalmon, amit a felemelő és szívből jövő szolgálatok is megpróbáltak érzékeltetni. Négy újabb, drága testvér, akiknek örök élete van! Történhet ennél nagyszerűbb dolog egy ember életében? Bár mind többen igényelnék ezt az isteni ajándékot!

 

G. K.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista