2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szép napok a Balatonnál
Szép napok a Balatonnál PDF Nyomtatás E-mail

szbt_2013_-_100_8108Július 9. és 15. között zajlott a Szünidei Bibliatábor Balatonlellén. Az idei alkalom is bővelkedett élményekben. Táborozásunk második napján megérkeztek régi kedves ismerőseink, akik már harmadik éve járnak a táborba, olykor patomimjátékkal, idén bábjátékkal.

Csodálatos volt az idő: egyetlen hűvösebb nap akadt, ez éppen csütörtökre esett, de mi ekkor kirándultunk Tihanyba. Kaptunk egy kisebb hajót, amelyen csak a mi táborunk lakói foglaltak helyet. A programoknak pedig se szeri, se száma: volt rajzverseny, kavicsfestés, pingpong, röpi és nagyon sok fürdés. A strandolásban a legjobb az esti! Amikor csak lehetett, sötétedésig folyt a vidám pancsolás, játék és énekszó. Kora délelőtt pedig a bibliatanulás: Jézus példázataiból. Szombaton délután bibliai vetélkedő, vasárnap Ki-mit-tud? töltötte ki a napunkat. Balogh Debóra vezetésével pedig minden reggel korán reggeli torna! Dicséret minden táborozónak, mert csak a leglustábbak nem vettek részt rajta. El kell mondanunk, hogy nagyon finom volt a napi étel és gyönyörű szép virágos a park.

szbt_2013_-_100_7835Szeretettel gondolunk a kedves nevelőkre, Baloghné Süli Beátára, Szűcs Csabára, E. Márton Katalinra, és Rebekára meg Petire, akik az énekekben segítettek nekünk hangszerekkel.

Csak kár, hogy olyan gyorsan elrepült az az egy gyönyörű hét! De majd jövőre találkozunk, ha a jó Isten is megsegít!

 

EKZS

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista