2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ép testben ép lélek
Ép testben ép lélek PDF Nyomtatás E-mail

sporttabor_-_2013_p1020839Sporttábor és keresztség az Őrségben

1997 óta megszakítás nélkül, már a 17 alkalommal szerveztük meg az őrségi tábort Szentgyörgyvölgyben. Augusztus 4-11. között összesen 40-en vehettünk részt az idei évben. A fő program idén is a lelki rész volt, de mellette a sport és a kirándulás sem maradt el.

A délelőtti és esti foglalkozásokat immár kilencedik éve dr. Szigeti Jenő lelkipásztor vezette. A fő gondolatunk: „Kik a boldogok?" Jézus Krisztusnak a hegyen elmondott boldogmondásait tanulmányozhattuk alkalomról alkalomra.

A szabadidőben pingpongozhattunk, esténként nagyszerű kosármérkőzéseket játszhattunk, míg napközben a forróságban a kellemes medencében tölthettünk el közösségépítő programot. A hajnal 4 órai bicajtúra is felejthetetlen volt a résztvevőknek az Őrség dombjai között. De a fazekas mesterség kipróbálása most is újra népszerű volt, mint az elmúlt másfél évtizedben.

sporttabor_es_keresztseg_az_orsegben_3Ám a szombat különlegességet tartogatott valamennyiünk számára. A tábor történetében először keresztségi istentiszteletet tartottunk egy tucat vendég előtt, amelyen a Szigethalomról érkezett Bencze Katica kötött szövetséget az Úrral, akit öt éve szólított meg Isten, és most mondott igent az Ő hívására. Csodálatos bizonyság volt mindenki számára az ő bizonyságtétele. A tábor résztvevői sok szolgálattal köszöntötték a megkeresztelt testvérnőt.

Hálásak vagyunk az Úrnak azért a sok ajándékért, tapasztalatért, amit ezen a héten tőle kaptunk. Reméljük, jövőre 2014. július 27. és augusztus 3. között ismét hasonló pillanatokat élhetünk át, az újabb résztvevőkkel.

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista