2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztségi alkalom Albertirsán
Keresztségi alkalom Albertirsán PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_albertirsan_007Nagy örömben volt részünk Albertirsán, egy testvérrel gyarapodott gyülekezetünk. Rakovecz Anita testvérnőnk férje, Sándor átadta életét Istennek és megkeresztelkedett 2013. szeptember 7-én a kecskeméti gyülekezetben.

A gyülekezet előtti hitvallás is ekkor történt meg, Simon István lelkész vezetésével. A keresztségi szertartást Bodnár János lelkész végezte, aki örömmel emlékezett vissza arra, hogy a családból először Alexandrát, majd férjét, Károlyt, az édesanyját, Anitát, majd pedig most annak férjét, Sándort is megkeresztelhette. Istennek legyen értük hála!

keresztseg_albertirsan_011Az igehirdetés, valamint a gyönyörű szolgálatok még inkább a menny felé, Isten színe elé terelték figyelmünket, gondolatainkat. Az ige Jeremiás elhívásáról szólt, aki ellen ugyan viaskodnak, de meg nem győzik, mert Isten vele van, hogy megszabadítsa. Tartsuk ezt mindannyian szemünk előtt, hogy kitartóan fussuk meg utunkat a keskeny úton, Isten segítségével!

A kecskeméti testvérek vendégszeretetüket ismét megmutatva, közös ebéddel készültek, és a sok finomságot együtt fogyasztottuk el. Köszönjük szeretetüket!

 

K. Lné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista