2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hármas ünnep Kecskeméten
Hármas ünnep Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

harmas_unnep_kecskemeten_-_keresztseg_mg_1745 Június utolsó hétvégéjén a Kecskeméti Gyülekezet hármas ünnepre készült. Június 29-én szombaton először a körzet új lelkészét iktatta be dr. Deák Judit, DET pénztáros testvérnő, aki az elmúlt félévben gondozta a körzetet. Az új lelkész Simon István testvér lett, aki a Kecskeméti Gyülekezeten kívül a ceglédi és az albertirsai testvérek lelki vezetője lett.

Simon testvér néhány perccel a beiktatása után máris első maradandó kecskeméti szolgálatát végezte el a keresztelő-medencében, amikor Horváth Erika testvérnőt keresztelte meg, aki a helyi gyülekezet 95. tagja lett.

harmas_unnep_kecskemeten_-_eskuvo_mg_1874Az ünnepélyes szombatot követő vasárnap ismét az öröm pillanatait élhette át a gyülekezet, amikor az előző nap az Úrral szövetséget kötött Horváth Erika és Héjjas Tibor egyházi menyegzőjére került sor. Tibor már 2011. január 29-én megkeresztelkedett, és most az Úr előtt is örök hűséget fogadtak egymásnak a gyülekezet és Isten színe előtt. A szertartást dr. Deák Judit és Simon István végezték.

Számomra külön öröm volt ez az alkalom, mert Erikával és Tiborral 20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg, amikor egy osztályban kezdtük a gimnáziumi tanulmányainkat. A jó Isten meghallgatta az imáinkat, és megérhettük együtt ezt a boldog napot, amikor a 17 évvel ezelőtti érettségit követően most már mindhárman Isten nagy családjához tartozhatunk.

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista