2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „SOHA NE ADD FEL!”
„SOHA NE ADD FEL!” PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal

adra_-_soha_ne_add_fel_-_adra_tabor_2013_img_7000 ADRA Tábor - 2013.

Nagy lelkesedéssel és örömmel készültünk az idei ADRA Táborra magyarországi és külföldi önkénteseinkkel együtt.

A gyerekek idén is több településről érkeztek táborunkba. Tiborszállásról a Péchy László Adventista Általános Iskolából immár második alkalommal láttunk vendégül egy csapatot, de boldogan jöttek a gyerekek Dunaújvárosról, Nágocsról, Zicsről, Andocsról, Pécelről és a Győri Gyermekvédelmi Intézetből is. Alig vártuk már, hogy találkozzunk a gyerekekkel, valamint a Norvégiából érkező önkénteseinkkel. Ők már negyedik alkalommal, szívvel-lélekkel támogatják a tábort egész évben, és jelenlétükkel nyáron megkoronázzák azt.

adra_-_soha_ne_add_fel_-_adra_tabor_2013_img_6435A gyerekek jobbnál jobb programokon vehettek részt egész héten. Minden nap áhítattal kezdődött és zárult Bodnár Zsóka néni vezetésével. Az idei tábor jelmondatával mindannyian egy nagyon fontos üzenetet hozhattunk haza, mely így hangzott: „SOHA NE ADD FEL!" A gyerekek egész héten olyan történeteket hallhattak, amelyek szereplői példaképként bátran állták ki életükben a nehéz, sokszor lehetetlennek tűnő körülményeket, és soha nem adták fel.

A sok fürdés és játék között jutott idő tihanyi hajókirándulásra, activity parkra, sportversenyre, rajzversenyre, bábelőadásra, születésnapi ünnepségre, medvevadászatra és sok-sok más meglepetésre. A tini korosztálynak Meszlényi Norbert mentőtiszt, a várpalotai mentőállomás vezetője, valamint a Magyar Rádió munkatársa tartottak érdekfeszítő drogprevenciós előadásokat.

adra_-_soha_ne_add_fel_-_adra_tabor_2013_img_5134Szombatra a Graal együttes látogatott el hozzánk, és csodálatos énekeikkel tették még szebbé a napot.

Vasárnap délután a gyerekek nagy örömére idén is berobogtak a Balatonlellei üdülőbe a keresztény motorosok, Görög Roland vezetésével. Minden gyerek - legyen az kicsi vagy nagy - kipróbálhatta a motorozás nagy élményét.

A tábor utolsó estéjén levetítettük a gyerekeknek a hét alatt készült sok szép élményt, melyet hazavihettek magukkal. A vetítés alatt egy kisgyerek sírva jött, és könnyek között azt mondta: „Ennyi szép képet én még életemben nem láttam! Hogyan tudjak én ennyi élményt hazavinni magammal?"

Bízunk abban, hogy az idei táborban is életre szóló élményként hagytunk nyomot minden gyerek lelkében, és amikor a sötét napok terhe rájuk nehezedik, mindig eszükbe jut majd, hogy soha ne adják fel!

 

Hella Éva



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista