2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow 10 éves a város
10 éves a város PDF Nyomtatás E-mail

10_eves_albertirsa_0362013. szeptember 7-én Albertirsán ismét városnap volt. 10 éve kapta meg a település a város címet, és azóta évről évre megemlékezünk erről.

Gyülekezetünkből ismét készültünk erre az alkalomra, és a délelőtti kecskeméti keresztségi ünnepség után ide indultunk mi is, imádkozó szívvel, nagy örömmel, könyvekkel, füzetekkel, lapokkal, gyermekanyagokkal.

Az asztalra kikészített szép, színes kiadványok látványa sokak tekintetét odavonzotta, gyermekekét és felnőttekét egyaránt. Az érdeklődőket megajándékoztuk a kiadványokból, beszélgettünk Isten szeretetéről, az Ő megoldásáról, amit elénk tárt. Csak el kell fogadnunk. A könyvek, füzetek rengeteg gyakorlati tanácsára hívtuk fel a figyelmet, úgy a lelki, mind a testi egészség vonatkozásában.

10_eves_albertirsa_014Reméljük, hogy az ajándékba adott könyvek, füzetek az olvasóik hasznára lesznek, hiszen rajtuk keresztül Isten szól mindannyiunkhoz.

Az ajándékozás meglepetés volt az érdeklődők számára, hiszen a városnapi forgatagban ilyesmire nem számítottak. Örömmel fogadták őket, voltak, akik többször is visszajöttek.

Hálásak vagyunk Istennek, hogy ennyi örömben volt részünk ezen a napon, és reméljük, hogy beszélgetőtársaink is sok örömet találnak a könyvek olvasásában, Isten megismerésében.

Kérjük Istent, legyen velük és mindannyiunkkal továbbra is!

 

K. Lné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista