2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ifjúsági nap Gyömrőn
Ifjúsági nap Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

ifi_nap_gyomron_-_zsiga_attilaA Gyömrői Gyülekezet egy fiatalos szombatot töltött el 2013. szeptember 14-én. Zsiga Attila testvérünk látogatott el hozzánk az örömhírrel.

Ő volt az egyetlen, akit nem vert le a betegség, tudniillik, több fiatalt is vártunk Szolnokról vele együtt. A közös ebédre készülő hölgyek között ezért egy kis aggodalom látszódott körvonalazódni, de kétségbeesésük nem tartott sokáig. Az istentiszteletre hívó, dicsőítő dalok éneklése közben kezdtek megérkezni azok a fiatalok, akikre nem is számítottunk. Az ifjúság a környező települések gyülekezeteiből érkezett hozzánk vendégségbe. 

A délelőtt folyamán „Teremtő, Jó Atyánk"-ról tanultunk közösen, aki pontosan azt adja nekünk, amire szükségünk van. A lelki eledel után, a testi táplálékot. Míg a finom falatokat fogyasztottuk, addig ismerkedhettünk, beszélgethettünk egymással. A délutáni alkalmon már az ott lévő fiatalokkal együtt énekeltük a következő éneket: „Eljöttem, hogy áldjam, dicsérjem, imádjam Őt, ki értem adta szent Fiát!" Sokan visszamaradtunk délután is, sokat énekeltünk az Úr szabadításáról, mint Jósafát és csapata, amikor az Úr győzelmet szerzett nekik.

Kívánok mindenkinek hasonló áldott szombatokat, mint amilyen nekünk volt!

 

S. M.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista