2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Növekedik a kínai „gyülekezet”
Növekedik a kínai „gyülekezet” PDF Nyomtatás E-mail

novekedik_a_kinai_gyulekezet_-_the_commettee_meetingSzeptember 21-én kedves esemény helyszíne volt a Budapest-Józsefvárosi Gyülekezet. A hivatalosan a gyülekezet alcsoportjaként működő - valójában önállóan tevékenykedő - kínai misszió két személyt hozott el, akik felkészültek a vallástételre, az egyházunkhoz csatlakozásra.

A formális előkészületek teljesítése után (speciális bizottsági meghallgatás, vallástételi pontok fordítása és értelmezése stb.), jött a lényeg, azaz a közösség előtti nyilvános bizonyságtétel.

Talán a különböző kultúrákból adódó különleges helyzet hordozhatta, talán a jelenlevőket érintette meg jobban, hogy egy világegyház tagjai vagyunk, nem tudhatjuk pontosan, de egy igen bensőséges és családias alkalomban volt része a jelenlevőknek.

Újabb jelentkezők is voltak a csoportból az egyháztagság felvételére, így reméljük jövőre is lesznek újabb tagjaink. Továbbra is támogatjuk a csoportot adottságainkkal, termeinkkel, lehetőségeinkkel, imáinkkal.

Reméljük megalakul majd a Kínai Gyülekezet, mely példát mutat arra, hogy valóban más kultúrák elérésére is van lehetőség Magyarországon.

 

HoP (Horváth Péter)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista