2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ketten egy úton
Ketten egy úton PDF Nyomtatás E-mail

ketten_egy_uton_-_zsofi_lotti_0052013. szeptember 28-án Lovasberényben egy nagyszerű alkalmon vehettünk részt. Egy ikerpár: Hollósi Zsófi és Lotti adta át életét Istennek. Megható volt, ahogy együtt hozták meg a döntést és keresztelkedtek meg. A lányok lelkesen készültek erre az alkalomra, és szívesen jártak a felkészítő órákra.

Szombat délután elékezett a várva várt pillanat. Mindenki együtt örült Lottival és Zsófival. Sok szolgálat tette színesebbé az alkalmat: a helyi gyülekezet kórusa, az ifjúság, a családtagok és a barátok versei és énekszolgálatai. Felemelő volt, amikor maguk a keresztelendők is énekeltek Istent dicsőítve.

ketten_egy_uton_-_zsofi_lotti_004A keresztségi prédikációt lelkészünk, Szilvási-Csizmadia Andrea tartotta arról, hogy Isten utánunk jön, és nem mond le rólunk. Sokszor választjuk Káin apánk útját, és hátat fordítva Teremtőnknek, megyünk Édentől egyre keletebbre. Isten azonban nem adja fel, és kész megtenni „kilométerek sokaságát" is azért, hogy találkozzon velünk igazán, és visszavihessen minket napkeletről az Ő Édenébe.

Az alámerítés szertartását Bihari Csaba végezte, és útravalóul elmondta, hogy a frissen keresztelt fiatalok is és mindnyájan öltsük magunkra Jézus jellemét. Merjük megvallani, hogy Istenhez tartozunk és szeretjük Őt, éljük úgy, ahogy Ő, és vegyük magunkra az Ő jellemtulajdonságait.

ketten_egy_uton_-_zsofi_lotti_003Áldásokban gazdag volt a napunk, és éreztünk Isten és a menny közelségét. Kívánunk Zsófinak és Lottinak nagyon sok áldást és boldogságot az életükre, és hogy ne felejtsék el, csak Isten mellet lesz boldog és teljes az életük.

 

Szenes Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista