2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Babgulyás és torta NewStart módra
Babgulyás és torta NewStart módra PDF Nyomtatás E-mail

eletmodtabor_a_bakonyban_396Az Újpesti és a Veszprémi Gyülekezet közös szervezése nyomán 2013. július 21-28-ig került megrendezésre immár ötödik alkalommal a nyári bakonyi életmódtábor. Idén is gyönöyörű környezet, csodálatos idő, családias hangulat és gazdag program (naponta reggeli torna, áhítat, fenséges menü, előadások külön kezdők, külön haladók részére, gyógytorna, sok kirándulás, főzőtanfolyam) várta a táborlakókat.

Ami extra volt az előző évekhez képest, Kuti Imre gyógymasszőr, kinek keze alatt ropogtak a csontok; zeneterápia Rábaközi Rita és Bánó Veronika segítségével, ahol ismét gyermeknek érezhettük magunkat. No és a babgulyás főzőverseny, ahol az öt csapat bebizonyította, hogy ugyanazon alapanyagból, ötféle színű és ízű gulyás készíthető. A héten tanultakról pedig akadályverseny keretében adtak számot a kialakult csoportok, melynek fődíja egy Csengei Zsuzsa által tervezett „Bakonyerdő" torta volt, 100% tölgy ízesítéssel. :-)

eletmodtabor_a_bakonyban_573Ezúton is hála Istennek, hogy egymás tapasztalatai által megerősödhettünk az egészséges életmód elveiben. Ezért így búcsúztunk: Jövőre ugyanitt!

 

T. Sz.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista