2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Dödölle Fesztivál Nagykanizsán
Dödölle Fesztivál Nagykanizsán PDF Nyomtatás E-mail

dodolle_fesztival_nagykanizsan_dscn1999„A buzgóságban ne lankadjatok, legyetek tüzes lelkületűek: az Úrnak szolgáltok" (Róm 12:11). 

Nagykanizsán, szeptember első hétvégéjén ismét megrendezésre került a Dödölle Fesztivál. Amellett, hogy az emberek különlegesebbnél különlegesebb ételekből lakmározhattak, természetesen nem maradhatott el a cserkészek játékbemutatója - csalogatva a fiatalokat -, valamint a „Segíthetek?" sátor sem. Utóbbinál a felnőttek körbejárhatták az egyes téma-asztalokat, amiknél naprakész támogatásokra lelhettek, többek között egészségi, lelki és szociális segélynyújtás (ADRA) terén is.

dodolle_fesztival_nagykanizsan_dscn2021Ezenkívül a látogatókra vártak kihelyezett házassági, EQ és stressz tesztek is, amíg a gyerekek izgalmas játékokban, ügyességi feladatokban vehettek részt a cserkészeknek köszönhetően. Jött jó pár érdeklődő szülő lelkes gyerekekkel, akik még sosem hallottak erről a remek ifjúságnevelő mozgalomról. A csapatunkról készült leporellók is jó szolgálatot tettek; reméljük, a jövőben ezáltal is többen vágyat kapnak majd a kalandra. Rendhagyó módon 2-3 éve fogadalmat tett cserkészeink is felelősségteljesen kivették részüket a programból, új játékokkal pezsdítették fel csapatunk életét.

Szombatunk a sok vidámság és móka mellett értékes beszélgetésekkel volt fűszerezett. A betérő vendégek egy-egy felemelő igével a kezükben és frissen sült pogácsával térhettek haza.

Egy egyszerű csatakiáltással fejezném be a cikket, amit táborainkban egyre erőteljesebben szoktunk közösen kiáltani: „Ez jó volt, ez jó volt ez fantasztikusan jó volt...!" Ha felkeltette érdeklődésedet a cserkészet, gyere el bátran és legyél részese te is!

Itt többet olvashatsz rólunk: www.negylevelufa.hu

 

Tóth Eszter

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista