2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szívünk napja Kecskeméten
Szívünk napja Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

szivunk_napja_kecskemeten_072Szeptember utolsó vasárnapja többek között arról is nevezetes, hogy a Szív Világnapjává választották. Ha jobban utánanézünk, rájövünk, hogy szinte már mindennek van világnapja. A földnek, a napnak, a víznek, a gyengénlátóknak vagy épp a tűzoltóknak. Amikor missziós lehetőségek után kutattunk a Kezdj el élni! Alapítvány tagjaival, ezeket a világnapokat is kezdtük jobban szemügyre venni. Felcsillant a szemünk, amikor ilyeneket találtunk: a család, a házasság világnapja, dohányzásmentes nap és hasonlók, amelyek az egészséges életmódhoz, egészségneveléshez vagy a bibliai értékekhez valamilyen módon kapcsolhatók.

szivunk_napja_kecskemeten_023Korábban egy Szívünk napja főtéri rendezvényre már kaptunk meghívást, ahol a Dibben-Dobban Szív- és Egészségvédő Gyermekprogramunkból kellett ízelítőt adni, így adódott újra a kapcsolódási pont a Magyar Nemzeti Szívalapítvány által szervezett programhoz. Isten megáldotta terveinket, és saját sátorral vehettünk részt. Nemcsak a gyermekeket tudtuk így megszólítani, hanem életmód- és receptes könyveinkkel, valamint a közelgő Kezdj el élni! evangelizációs sorozatunk meghívóival igyekeztünk minden résztvevőt elérni. Közel 250 meghívó talált gazdára a háromórás programon. A gyermekek mindeközben részt vehettek közös tornán, piacon, ahol egészséges dolgokat lehetett vásárolni, elvégeztek egy kísérletet a cigarettagép segítségével, és magukra ölthettek egy különleges kisködmönt, amin a belső szerveik elhelyezkedését tanulhatták meg.

szivunk_napja_kecskemeten_034Mindannyian sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk, és újból átéltük együtt, hogy ha valaki mást felüdít, maga is üdül. Istennek hála érte! Most azért imádkozunk, hogy a könyvek és meghívók segítségével a keresők elindulhassanak Isten felé.

 

Ambrus Gyöngyi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista