2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Őszi hálaadás a Hévízi Gyülekezetben
Őszi hálaadás a Hévízi Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

oszi_halaado_hevizen„Azért hoztam most ide a föld termésének a legjavát, amelyet te adtál nekem, Uram! Így tedd azt oda Istenednek, az Úrnak színe elé, és borulj le Istenednek, az Úrnak színe előtt."
(5Mózes 26:10)

Gyülekezetünk minden ősszel hálával adózik Isten mérhetetlen szeretete előtt, amivel évről évre megáldja kezeink munkáját. S bár csak egy kis részét tudjuk elhozni a gyülekezet közös asztalára, mégis mindezeket látva elégedetten gondolunk mindarra a gazdagságra, amelyet kertjeinkben láttunk a tavaszi ültetéstől a betakarításig.

Hévízen hagyományosan énekkel és versekkel dicsőítjük Urunkat mindazokért a javakért, melyeket elvehettünk kezéből. Idén is szolgálatok sora előzte meg a hálaadó prédikációt, a 100. zsoltár szavaival kezdtük meg a programot, majd gyülekezetünk kórusa, gyermek- és női kara énekelt, s az énekek között versek hangzottak el. Nyugalmazott lelkészünk, Csongrádi István is arra hívta fel figyelmünket az Ige szavaival, hogy milyen fontos, hogy minden jóért, amit kapunk, tudjunk tiszta szívvel hálát adni Istennek, akinek mindenünket köszönhetjük.

 

Pétervári Tünde

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista