2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Édenvölgye
Édenvölgye PDF Nyomtatás E-mail

Keresztény könyvesbolt nyílt Újpesten

edenvolgye_kereszteny_konyvesbolt_ujpesten_dsc03855Évtizedes álom immár, hogy legyen egy olyan központ Budapesten, ahol a Biblia áll a középpontban. Ehhez egy fontos lépés a most megnyílt Édenvölgye keresztény könyvesbolt Újpesten, a Görgey utca 10-ben.

Az Újpesti Gyülekezet missziós törekvésének új állomása a most elindult könyvesbolt, ahol igényesen kialakított körülmények között, a lehető legkülönfélébb bibliakiadások, bibliai segédkönyvek és a Biblia üzenetéhez kapcsolódó gyermekkönyvek, életmód változtatást segítő kiadványok, szakácskönyvek várják a testi-lelki felfrissülést kereső érdeklődőket.

edenvolgye_kereszteny_konyvesbolt_ujpesten_dsc03887Az Advent Kiadó és a helyi gyülekezet megállapodása alapján az Édenvölgye Életmódközpontban, a könyvesbolt hétfőtől-péntekig 14-18 óráig tart nyitva.

,,Az igazság legdrágább kincseit, amelyeket valaha emberekre bíztak, a legünnepélyesebb és legfélelmetesebb figyelmeztetéseket küldte Isten általuk az emberekhez, és e munka végzésében egyik leghatásosabb eszköz: kiadóhivatalunk. Nyomdáinkból kikerülő kiadványainknak egy népet kell előkészítenie az Istennel való találkozásra" (7T 138-139).

„Ha egyik munka fontosabb lehet a másiknál, akkor sajtótermékeink terjesztése az, hogy rábírjuk az embereket a Szentírás tanulmányozására"(4T 390).

„Irataink terjesztése az evangéliumi munka egyik legfontosabb és legáldásosabb ága." (CM 8).

 

Csengei Károly

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista