2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egészségnap Veszprémben
Egészségnap Veszprémben PDF Nyomtatás E-mail

egeszsegnap_veszpremben_-_a_hallgatosag2013. szeptember 29-én, vasárnap a szív világnapi programokhoz csatlakozva került megrendezésre a korábbi évekhez hasonlóan veszprémi egészségnapunk. A programnak - a tavalyihoz hasonlóan - a Csermák Antal Zeneiskola adott otthont.

A program 13 órakor kezdődött egészségügyi mérésekkel, illetve vásárlással, a támogatóink által felállított asztaloknál; és bár a város Szent Mihály napi rendezvényeinek sokasága 14 órakor vette kezdetét, mégis szép számú érdeklődő vett részt a programon.

egeszsegnap_veszpremben_-_egyed_jozsefA nyitó zeneszám Albinoni Adagio-ja volt, amit Egyed József és Juhos Melinda előadásában hallhattunk. Ezután dr. Strenner Zoltán, Veszprém Város Önkormányzatának Egészségügyi és Szociális Bizottságának elnöke köszöntő szavai következtek. Az előadók közül Kulcsár Attila „Az immunrendszer", Csengei Károly „Miért érdemes egészségesen élni?",  valamint dr. Kósa István, a balatonfüredi Honvéd Kardiológiai Rehabilitációs Intézet főorvosa „A szívkoszorúér természetrajza" címmel tartott előadást.

Az előadásokat követő  szünetekben továbbra is volt lehetőség egészségügyi mérésekre, reformélelmiszer-alapanyag vásárlásra, illetve a veszprémi gyülekezet asszonyai által gazdagon összeállított reformételek kóstolására.

egeszsegnap_veszpremben_-_vasarlas_a_tamogatoktol_3Ez a délután alkalmas volt arra is, hogy felhívjuk az érdeklődők figyelmét az egészséges életmód elveire. Emellett invitáltunk mindenkit a kápolnánkban több éve működő NewStart életmódklubba.

 

Tóth Szilárd

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista