2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hírek az Advent Kiadóból
Hírek az Advent Kiadóból PDF Nyomtatás E-mail

ak_-_hirek_ajanlok_-_nagy_kuzdelemVilágszerte folytatódik a „Nagy reménység" program. Idén márciusban már megjelent A nagy reménység című könyv, amely a történelmi leírásokat kihagyva, a legszebb részeket tartalmazta „A nagy küzdelem" című kötetből. Most viszont megjelenik a teljes könyv, amely nemcsak a bibliográfiát, hanem a névmutatót és az igei konkordanciát is tartalmazni fogja ugyanúgy, mint az eddigi legteljesebb kiadvány. A könyvhöz tartozik egy Függelék is. Ezt a Függeléket azért helyeztük el a kötet végén, mert testvéreink közül sokan hiányolták, hogy a fordításból a korábbi évtizedekben kimaradtak részletek. Ezek a részletek a nagy francia forradalom bibliai értékelésének szakaszait foglalják magukba, amelyek a hamarosan kézbe kerülő könyvben szerepelni fognak.

A könyv új köntösben lesz kapható néhány héten belül, igen alacsony (400 Ft körüli) áron. Egy önzetlen testvérünk már „A nagy reménység"-re is komoly támogatást adott, most A nagy küzdelem c. kötet kiadásának is vállalta az oroszlánrészét. Tekintettel arra, hogy az Advent Kiadó még mindig viseli a kft-vé alakulás okozta súlyos veszteségeket és adósságokat, hisszük, hogy Isten Lelke indította ezt a testvérünket és mindazokat, akik akármilyen csekély összeggel, de hozzájárulnak ahhoz, hogy ilyen nehézségek között is képes legyen a kiadó működni, és a gyülekezeteket ellátni olcsó, könnyen elérhető és a missziómunkában felhasználható kiadványokkal. Hála és köszönet minden fillérért, amit testvéreink az Advent Kiadónak adományként adnak.

Legutóbb megjelent kiadványainkról rendszeres tájékoztatást adtunk levélben a traktát kezelőknek. Az újra indult Hírlevélen és az egyházi elektronikus fórumokon keresztül folyamatosan küldjük a kiadói híreket mindazoknak, akik feliratkoznak.

Karácsonyt megelőzően pedig Örökszép gondolatok címmel jelenik meg egy gondolatgyűjtemény becsületről, szeretetről, a valóban megélt kereszténységről. Ez a kötet nagyon könnyen érthető és olvasható lesz, mivel fontos és szép igazságokat közöl majd néhány tömör mondatban. Ízelítőül a készülő kötetből: „Vádaskodni azt jelenti, hogy a gonoszság fegyvereit forgatjuk". „Ha az igaz Szőlőtőke ágai vagyunk, nem lesz köztünk ellenségeskedés (...), és nem becsmérli egyikünk sosem a másikat." „A bűn - hacsak nincs lerendezve - valóban a vesztünket okozza." - Közel félezer összegyűjtött szép és bölcs gondolat várja majd olvasóit.

Imádkozunk, hogy Isten adjon lehetőséget még sokáig a könyvek által terjedő evangéliumhirdetésre.

 

E. Kökényes Zsuzsa
kiadóvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista