2024. május 03. Péntek
Napnyugta: 19:59
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Veled vagyunk Lili!
Veled vagyunk Lili! PDF Nyomtatás E-mail

adra_-_veled_vagyunk_lili_dscf4477Hangyás Lili egy éve, még ugyanolyan kislány volt, mint a világ bármely 4 éves gyereke. Mára a rákbetegséggel elszántan küzdő, bátor kislány lett.

Október 12-én délután azért gyűltünk össze a Budapest-Terézvárosi Gyülekezetben, hogy támogassuk Lilit ebben a küzdelemben. Mindenki ruháján ott díszlett a remény sárga szalagja, melyet Lili készített erre az alkalomra. Egy szívvel és egy lélekkel küldtük fohászunkat a menny Urához Lili gyógyulásáért. Bakosné Zohán Tünde, a magyarországi ADRA igazgatójának felhívását meghallva, egy közösséget alkotva gyűjtöttük az adományokat, hogy ezáltal is segítsük Lili gyógyulását. Eközben gyönyörű muzsikát, szívhez szóló verseket, kedves énekeket hallgattunk, valamint Lili kedvenc meséjét, az Öreg néne őzikéjét és Tihamér meséiből is néhányat.

adra_-_veled_vagyunk_lili_dscf4448Lili az internet segítségével élő, egyenes adásban hallgatta és látta mindezeket. Így együtt fel is köszöntöttük születésnapja alkalmából. Isten éltessen sokáig, veled vagyunk Lili!

Köszönet mindazoknak, akik szolgálatukkal, adományukkal, részvételükkel, imáikkal támogatták, támogatják Lilit és családját.

Pappné Szigeti Gyopár

 

 

adra_-_veled_vagyunk_lili_dscf4429A segélykoncerten összegyűlt és átadott adomány összege 951 529 Ft (a valuta adományok a napi árfolyam alapján kerültek átszámolásra), melyet a helyszínen adtunk át Lili drága nagyszüleinek, Jakó Gyula és Jakó Rózsika testvéreknek.

Aki ebben a nehéz helyzetben szeretné még támogatni Hangyás Lilit és családját, az továbbra is megteheti az ADRA Alapítványon keresztül. Az adományokat a következő bankszámlaszámra lehet küldeni „Veled vagyunk Lili!" megjegyzéssel:

OTP Bank: 11707024-20425539

Hálásan köszönjük ezúttal is a nagylelkű adományokat! Kérjük a testvéreket, barátokat, hogy továbbra is imádkozzunk a családért! Támogassuk ezt a csodálatos kislányt! Veled vagyunk Lili!

 

Hella Éva

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista