2024. április 26. Péntek
Napnyugta: 19:50
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tinitábor – 2013
Tinitábor – 2013 PDF Nyomtatás E-mail

tinitabor2013 Már harmadjára volt, hol ki nem volt, egy fantasztikus hetet hagyott ki augusztus 5. és 11. között. A Tinitábor az Északi-Középhegység egyik kis zsákutca falujában, Vágáshután, a Szőllősy család nyaralójában telt. A 16 résztvevő fiatal a táborban 2 csapatba szerveződött a 6 felnőtt „mentor" vezetésével, hogy így nézzenek a bibliai témájú drámaelőadások, valamint a bibliai vacsoraestek elébe.

A „keskeny ösvényen" haladni Kovács-Bíró János segített bennünket a hit nemes harca hőseinek lelki lábnyomaiba lépve. Fizikailag is volt út, amin haladhattunk, egy egész napos gyalogtúra keretén belül a gyönyörű Sólyom-bércre. Másnap lábnyom helyett kerékpárnyomot hagytunk magunk mögött a sátoraljaújhelyi fürdő felé.

Hogy az ebéd még jobban essen, a hét közben önkéntes segítő munkálatokat végeztünk a helyi önkormányzat számára (festés, parkrendezés), valamint egy „kis" favágással és behordással segítettük elő, hogy a tüzelő egy falusi özvegy néninél könnyebben a kazánba kerüljön majd télen.

Nyugovóra - ki úgy gondolta - a csillagos, szabad ég alatt is hajthatta fejét.

Még elevenen égtek az élmények a Páneurópai Ifjúsági Konferencián is részt vevő fiatalokban, ezért a tábor alatt elkészült a találkozó mottódalának magyar fordítása is. Így telt a hét nevetéssel, élményekkel, csapatversenyekkel, programokkal...

A hét végére, szombaton, a Sátoraljaújhelyi Gyülekezet szívélyes vendégfogadásában részesültünk, amit ezúton is köszönünk. Várjuk a következő felejthetetlen Tinitábort, és téged is: „Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt" (Mt 7:14).

 

Zágonyi Ádám

 

 

A páneurópai ifi találkozó mottó ének linkje: http://sdrv.ms/IoZdn6

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista