2024. április 18. Csütörtök
Napnyugta: 19:38
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Imaház-felújítás és keresztség az Újfehértói Gyülekezetben
Imaház-felújítás és keresztség az Újfehértói Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

korzeti_hirek_szabo_janostol_-_ujfehertoi_imahazEbben az évben jelentős átalakításon ment keresztül az újfehértói gyülekezet épülete. Az egyházterület gyülekezetei 540 ezer forinttal támogatták az átalakítási munkálatokat, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni. Természetesen a munkálatokhoz szükség volt a gyülekezet anyagi és fizikai erőfeszítéseire és egységére is. Gyülekezetünk ezekhez a munkálatokhoz több mint 960 ezer forinttal járult hozzá, a közösség által elvégzett munka értéke pedig meghaladja az 1 200 000 forintot.

A felújítás - melynek során az alábbi munkálatokat végeztük el: teljes tetőátfedés, külső és belső festés és javítás, kerítés rendbetétele, javítása és festése, parkettacsiszolás, javítás és lakkozás, konvektorok javítása, cserépkályhák átrakása, szalagfüggönyök vásárlása, csillárcserék, nyílászárók cseréje, illetve a meglévők javítása és átfestése, hangosítás beszerelése, bejárati ajtó előtti rész burkolása - szeretetben, békességben zajlott, és segítette a gyülekezet lelki egységét is. Ennek tapasztalható jele a gyülekezet szeretetteljes légköre, az egység munkálása, és az, hogy nagyon sok nem adventista személy vett részt az önkéntes munkálatokban, akik közül többen eljönnek már az istentiszteleti és evangelizációs alkalmainkra is.

Külön öröm, számunkra, hogy míg az elmúlt esztendőben két fiatal keresztelkedett meg, majd idén is már két személy keresztségének, illetve hitvallásának lehettünk szemtanúi, ez év novemberében Debrecenben három személy - Szántó Éva, Molnár Judit, Elek János - kötött szövetséget az Úr Jézus Krisztussal. A bemerítés szolgálatát a gyülekezet lelkésze, Szabó János végezte.

Hálásak vagyunk Istennek ezekért a tapasztalatokért!

 

(Szabó János)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista