2024. április 25. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Merre keressem… ?” – Albertirsán
„Merre keressem… ?” – Albertirsán PDF Nyomtatás E-mail

merre_keressem_albertirsan_045Az Albertirsai Gyülekezetben együtt gondolkodtunk azon, hogy merre keressük a halhatatlanságot, az igazságot, a szabadságot, a szabadítót, a reménységet, a jobb, új világot.

Simon István lelkész javaslatára a „Merre keressem ... ?" című dokumentumfilm-sorozat segítségével kereshettük a válaszokat az emberiség nagy kérdéseire. Ezeket a válaszokat meg is találtuk a filmek mondanivalóiban, az előadók figyelemfelkeltő szavaiban. Általuk Isten csodás tetteit, gondoskodását ismerhettük meg.

Meghirdettük az előadás-sorozatot, hívtuk ismerőseinket, lakótársainkat, személyesen, meghívókon, a városi honlapon, kábel tv- és újsághirdetésen keresztül. A személyes bizonyságtevés nyomán voltak vendégeink, rendszeresen 2 fő, mások 1-1 alkalommal vettek részt az előadásokon.

merre_keressem_albertirsan_068Szeretettel és Bibliákkal, könyvekkel, könyvjelzőkkel vártuk vendégeinket.

2013. november 6-tól december 11-ig a Móra Ferenc Művelődési Házban tartottuk meg az előadásokból az 1-6. részt, a folytatását a következő év elejére tervezzük. Vendég előadóként Samu István, valamint Simon István, a gyülekezet lelkészének szavain keresztül gondolhattuk tovább a filmeken hallottakat.

Kérjük Istent, segítsen mindannyiunkat abban, hogy megtaláljuk az utat hozzá, és meg is maradjunk azon.

 

K. L-né

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista