2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Mendén koncertezett az Advent Rézfúvós Zenekar
Mendén koncertezett az Advent Rézfúvós Zenekar PDF Nyomtatás E-mail

mendei_koncertAmikor adni természetes 

Idén negyedik alkalommal adott adventi jótékonysági segélykoncertet Mendén az Advent Rézfúvós Zenekar. Hagyományosan a Géza Fejedelem Általános Iskola javára fordítják a bevételt. Idén az iskola alsó udvarát szeretnék kialakítani az alsó tagozatos gyerekek részére.

A zenekar közkedvelt klasszikus és egyházi darabokat adott elő, melyeket dallamosságuk folytán bármely korosztály örömmel hallgathatott. A jó hangulatú koncertet dr. Szilvási András lelkész igei gondolatokkal egészítette ki. Az ünnepek kapcsán a mulandó ajándékokra és találkozásokra való várakozástól a maradandó eljövendőre irányította figyelmünket. Az ajándékok, de még a lelki hasznok is mulandók, melyeket itt egymástól kaphatunk, viszont Isten egy boldog, örök életet akar adni nekünk, ahol javaink soha nem avulnak el és egymástól sem kell többé elválnunk.

Jó érzés volt Mendén vendégeskedni, elvegyülni a helyiek között, ahogyan a Művelődési Ház előtti kis karácsonyi vásárban sétáltak és szívélyesen köszöntötték egymást (kis település lévén mindenki ismer mindenkit, ahogyan mondani szokás). A koncertre várakozva váratlanul elkezdődött a település harmadik adventi gyertyájának meggyújtása, majd a kisiskolások szép műsora. Élmény volt az odalátogatónak.

Örülünk, hogy újra segíthettünk a mendeieknek, és ezen felül reményünket is megoszthattuk velük! Isten áldja őket, hogy teljes szívükkel megnyíljanak előtte, és elnyerjék a maradandó, örök javakat!

 

Gyarmati Gyöngyi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista