2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ADRA karácsony Gyömrőn
ADRA karácsony Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

gyomro_-_adra_karacsony_2013Decemberben az emberek jobban odafigyelnek a rászorulókra, ajándékot adnak nekik. A Gyömrői Gyülekezet is így tett, azzal a különbséggel, hogy többet szerettünk volna adni, mint néhány ajándékdoboz.

2013. december 22-én az ADRA és a gyömrői családsegítő közreműködésével 35 gyereket, és szüleiket láttuk vendégül. Fiataljaink pantomim-előadással és egy bábelőadással készültek, amiből a jelenlévők megérthették, hogy Isten létezik és meghallgatja imáinkat. Szilvási András pedig a várakozás öröméről beszélt a gyerekeknek.

Köszönet a testvérnőknek a sok finom süteményért, amivel a végén megvendégelhettük a jelenlévőket! A gyerekek ajándékdobozt, a felnőttek tartósélelmiszert kaptak. Köszönet a gyülekezet tagjainak és az ADRÁ-nak, hogy adományaikkal hozzájárultak a rászorulók megsegítéséhez! Mégis, a legnagyobb köszönet és hála Istent illeti, aki alkalmassá tett bennünket arra, hogy megszólítsuk ezeket az embereket, a pantomim, a báb és az Ige szavain, valamint a személyes beszélgetéseken keresztül!

 

BI

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista