2024. április 18. Csütörtök
Napnyugta: 19:38
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szilveszter Pécsett
Szilveszter Pécsett PDF Nyomtatás E-mail

szilveszter_pecsett_3Pécsett is szerveztünk a fiataloknak közös szilveszterezést. Bár a program legnagyobb része csak hétfő délután kezdődött, nagyon sokan már szombaton csatlakoztak hozzánk, amikor is ifjúsági napot tartottunk. Erre a szombatra egy különleges istentisztelettel készültünk a helyi fiatalokkal: közel 10-en beszéltünk 5-6 percet a kedvenc igénkről. Délután élménybeszámolót tartottunk azokról a programokról, ahol rész vettünk az elmúlt évben.

Vasárnap reggeli után zenéltünk, beszélgettünk, társasoztunk és játszottunk egészen ebédig. Délután bementünk gyönyörű városunkba egy „fotós-futás” nevű játékos városnézésre, aminek az volt a lényege, hogy előre megadott témákban kreatív képeket kellett készíteni különböző csoportokban, amiket este levetítettük és meséltünk róluk egymásnak.

szilveszter_pecsett_2Hétfőn délelőtt még többen csatlakoztak hozzánk. Társasoztunk, zenéltünk illetve gyufakockát is építhetett, akinek kedve volt hozzá. Délután hivatalosan is megkezdtük a programot egy imával és csapatjátékokkal – a „szegény aranyos kiscicától” kezdve, a „magyarázd meg mire valón” keresztül a bogozódós játékig minden előkerült. Este már nagyjából 20-25 fiatal vacsorázott velünk.

Szilveszter napján délután évzáró istentiszteletet tartottunk a gyülekezetben, itt Csizmadia Róbert, Ömböli Krisztián és Juhász Ernő beszélt aktuális és fontos témákról. Közben sokat énekeltünk és szolgáltunk a fiatalokkal, majd együtt vacsoráztunk azokkal, akik eljöttek. Nagyon áldásos közösségi alkalmat tölthettünk együtt a gyülekezettel és a vendég KERAK-os testvérekkel. Ekkor már 30-35 fiatal maradt a további programokra. Vacsora után két csapatra bontottuk a társaságot, mind a két csapat kapott 1-1 témát, amiben filmet kellett forgatniuk 1-1 kamerával, ehhez meg voltak adva a szavak és a kötelező elemek, amiknek benne kellett lenni. Észre sem vettük, és már 23.00 volt. Ömböli Krisztián tartott egy 10 perces rövid áhítatot, és sokan elmondták az elmúlt egy év tapasztalatait. Pezsgőt bontottunk és koccintottunk, majd a Himnusz eléneklése és egy ima után elmentünk a gyülekezet melletti kis térre tűzijátékozni. Ez után folytattuk a filmkészítést, majd virslizés közben megnéztük őket.

Egy nagyon áldásos, jó hangulatú, kellemes és boldog újévkezdést élhettünk át együtt Pécsett.

 

Ömböli Hajnalka

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista