2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Boldog Élet nap Gyöngyösön
Boldog Élet nap Gyöngyösön PDF Nyomtatás E-mail

boldog_elet_nap_gyongyoson_1 Február 1-jén különösen áldásos szombatnapunk volt a Gyöngyösi Gyülekezetben. Dr. Szigeti Jenő és Hoffer Zoltán látogatott el hozzánk. Több, mint 60-an voltunk jelen, azaz teljesen tele volt a gyülekezet. Hála Isten áldásos munkájának, mostanában szombatról szombatra nem igazán találunk üres széket a gyülekezetben.

A gyülekezet tagjai és barátkozói érdeklődő figyelemmel hallgatták az üzenetet, miszerint a boldog életet elérni Isten ajándékaként, már itt a Földön is lehet. Istent követve, szeretetét megértve, átérezve örömmel elfogadjuk, hogy törvényeit megtartsuk. Ennek következtében a menny előízeként megtapasztalhatjuk a kiegyensúlyozott, békés, boldog életet, az igazi, Isten által nyújtott szabadságot.

boldog_elet_nap_gyongyoson_2Mindannyian a mennyei otthonba vágyunk, de odatartva sokszor elfelejtjük, hogy a mostani otthonunkban mennyi teendőnk van. Élő, szoros kapcsolatot tartani Istennel, segíteni embertársainkon, odafigyelni magunk helyett másokra, tanítani gyermekeinket, támogatni a házastársunkat, egyáltalán időt szentelni az igazán értékes dolgokra. Nem utolsó sorban pedig megőrizni saját egészségünket mind testileg, mind lelkileg.

Értékes gondolatokkal és sok érdekes – a mai embert érintő – kérdésekre adott válasszal gazdagított bennünket Szigeti Jenő és Hoffer Zoltán testvéreink. Ehhez kapcsolódva újra bemutatták és felkeltették az érdeklődést a Boldog Élet magazin újabb számai iránt, melyekből hasonló jó tanácsokat kaphatunk és erőt meríthetünk.  Sokan közülünk előfizették a magazint önmaguk és mások számára is.

Érdekes volt beletekinteni a magazin legelső számaiba és felismerni: csak az idő múlik, az ember és problémái nem változnak. Isten áldja meg szolgáló testvéreink missziómunkáját!

 

Pintye Tímea

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista