2024. április 25. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Missziós születésnapok
Missziós születésnapok PDF Nyomtatás E-mail

misszios_szuletesnapok2013 novemberében a nyírturai adventista közösség misszióvezetője, Enyedi Zoltánné azon gondolkodott, hogyan tudna örömet szerezni egyik számára kedves gyülekezeti tagnak. Imában kérte a jó Istent, hogy Szentlelke által vezesse. Így jutott arra a meggyőződésre, hogy a legnagyobb ajándék, amit adhatna testvérének, az, hogy meghívja a gyülekezetbe az ünnepelt munkatársait. A meglepetés nagyon jól sikerült. Az ünnepelt testvérnek nem is lehetett volna nagyobb öröme, minthogy kollégáival együtt dicsérje Istent ezen a szép napon.

A gyülekezet lelkésze, Árvai Tamás Jn 3:1-10 alapján arról beszélt, hogy ahhoz, hogy Isten országába jussunk, szükségünk van egy lelki születésnapra is. S bár az újjászületés létfontosságú, ahogy nincs két egyforma szülés, nincs két egyforma újjászületés sem. Mindegyik egyedi és nagyon értékes.

Így született meg a missziós születésnapok ötlete. Azóta rendszeresen szervez a közösség ilyen jellegű missziós istentiszteleteket, ahol az ünnepeltek nem adventista szeretteikkel együtt részesülhetnek Isten Igéjének születésnapi áldásaiból. Bízunk benne, hogy Isten megáldja ezeket a „születésnapi gondolatokat” mindazok szívében, akik részt vettek/vesznek ezeken az alkalmakon!

 

ÁrPa

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista