2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ilyen még nem volt a Pécsi Gyülekezetben!
Ilyen még nem volt a Pécsi Gyülekezetben! PDF Nyomtatás E-mail

ilyen_meg_nem_volt_a_pecsi_gyulekezetben_-_gyertyafenyes_vacsoraTalán mindenki volt már úgy, hogy egy-egy szombat elteltével, egy-egy evangelizáció szervezésénél „déjà vu” érzés kerítette hatalmába. Szeretnénk megtörni ezt az érzést a gyülekezetünkben; jó volna, ha minél több olyan szombat és olyan gyülekezeti, közösségi programunk lenne, amire elmondhatjuk: Ilyen még nem volt a Pécsi Gyülekezetben!

Sorozatunk első programja február 8-án volt, amikor meghirdettünk egy „Gyertyafényes vacsora” alkalmat a házaspároknak. Mi magunk is meglepődtünk, milyen sokan jelentkeztek. Ezen a vacsorán 15 (és fél) házaspár vett részt. Amire szintén nem gondoltunk a szervezéskor, mégis nagyon találó volt, hogy éppen ezen a napon volt a Házasság Világnapja. Csizmadia Róbert igei bevezetője után előkerültek az esküvői fényképek és az emlékek. Érezhető volt Isten áldása az estén.

ilyen_meg_nem_volt_a_pecsi_gyulekezetben_-_palacsintanapKövetkező programunkat március 4-én délután tartottuk. Kapcsolódtunk a pécsi székhelyű Szemem Fénye Alapítvány országosan meghirdetett programjához, a „Palacsinta nap”-hoz. Délutánra meghívtuk a gyülekezet tagjait, vendégeinket, a BSZE hallgatóit és a személyes barátainkat, hogy a gyülekezetben együtt készítsünk és együnk palacsintát. Természetesen nem csupán a kulináris élvezet volt a célja a rendezvényünknek, hanem adományainkkal hozzájárulhattunk Magyarország első gyermek hospice házának, a Pécsen létesült „Dóri Ház”-nak a támogatásához. Ezen felül egy nagyon jó hangulatú, közösségépítő délutánt tölthettünk együtt. Mintegy 70-en voltunk, a legkisebbektől a legidősebbekig. Olyan vendégeink is voltak, akik talán sok évvel ezelőtt jártak a gyülekezetbe, de mára eltávolodtak, most pedig újra együtt örülhettünk. Ez az alkalom is nagyon áldásos volt.

Nem szeretnénk abbahagyni, mert mi ezekkel is azt hirdetjük a környezetünknek, hogy „gyereahogyvagy”! Mi így készülünk a nagyvárosi evangelizációra!

 

Ömböli Gyula

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista